top of page

100!


Bloggen fyller hundra! Dvs jag har publicerat 100 inlägg sedan jag startade förra sommaren. Och du hänger med, det gör mig extra glad. Jag vet inte vilka alla är som läser men det är väl så det ska vara. Skrivandet och bilderna har mottagits positivt och många glada tillrop har det blivit under hösten och vintern. En del generande beröm har man väl också fått ta emot, från både väl bekanta läsare och helt okända. Jag tror det varit bra för pensionärshjärnan att formulera sig och tänka ut vad det ska stå i nästa inlägg. Någon har rättat stavfle och någon har uttryckt det som att han har blivit beroende av min blogg. I början var det inte många rader men att formulera sig i skrift på ett begripligt sätt gör ju att man måste ha tänkt tankarna för sig själv också. Nyttigt när man är ledig nästan jämt. Både nya och gamla egna bilder har jag använt och en och annan har jag väl publicerat utan direkt tillstånd får jag väl erkänna. Men det mesta är eget, tex. dagens bild från en jobb/nöjesresa till Amsterdam 2006.

Fotografera har alltid varit kul och nu har jag ju ett mål med dokumentation och naturbilder – det är roligt.

Kul är också att jag i mitt administrationsverktyg för bloggen bl.a. kan se från vilka delar av världen man tittat in. Amerika, Asien och Europa, och jag funderar gärna på vilka det kan vara bara de senaste dagarna som kollat in från Mountain View (L.A. – USA), Barnaby (Canada), Helsinki och Frankfurt am Main. En del har säkert letat efter After Work och råkat hamna hos undertecknad. Men Mountain View återkommer vecka efter vecka – jag har mina misstankar…

Kanske jag också inspirerat en och annan till vad livet kan innehålla efter 65. Det är definitivt lika kul att vara pensionär fortfarande även om jan + feb var riktigt sega. Så fortsätt läsa om du har lust och tid, onsdag och fredag morgon publiceras nya inlägg.

Comments


bottom of page