top of page

Bloggaren på Bokmässan


Premiär! Jag tog mig ned till Göteborg för att bevista detta litteraturens Kiviks marknad. En ganska bra beskrivning faktiskt. En väldig massa folk – jag trodde det skulle vara lite avslaget sista dagen. Inte det minsta. Fullt pådrag, massor av kändisar och en massa folk i alla åldrar. Jag blev på riktigt gott humör av att tänka på hur fruktansvärt mycket böcker som ges ut på det lilla språket svenska och en så många intresserade läsare det finns.Gav mersmak faktiskt. På bilden ses jag språka lite med den kände författeren J. Guillou. jag gav honom några råd om hur han  skulle fortsätta sin pågående romanserie om 1900-talet. Jan tog genast fram en tjock anteckningsbok och antecknade genast alla mina lysande ideér så att hans skulle minnas dem. Ska bli intressant att läsa fortsättningen i bok nr 6. De första 4 är lättläst, trevlig och lärorik litteratur. Rekommenderas!

コメント


bottom of page