top of page

Bloggaren på intervjuPå anställningsintervju? Ja nästan. Nu undrar du förstås:kunde han inte vara pensionär längre än 2½ månad!

Inte riktigt. Jag njuter oändligt fortfarande av lyxen att sträcka på sig mellan 7 och halv 8 och tänka : vad ska jag hitta på idag. Ofta hamnar det på något ”pyssel” med kajak, hifianläggningen, ny musik att lyssna på, en bok att plöja några kapitel i, surfa helt oplanerat hit och dit. Och plötsligt var det dags för förmiddagsfika, som varar i minst en timme… och ja så fortsätter det.

Men jag sa tidigt detta år till andra och lovade mig själv att jag skulle engagera  mig i något annat, något nyttigt, något som betyder nåt för andra. Så har man ju jobbat hela tiden, hela livet att göra sitt bästa för elever och föräldrar. Helt tomt kan det ju inte bli, så därför har jag nu varit på intervju, fått en hög blanketter att fylla i för att kunna hjälpa till. Ingen kan göra allt – men alla kan göra något, det stämmer bra.

Fortsättning följer….

Comments


bottom of page