top of page

Bloggen är igång igen!

För drygt fem år sedan gick jag i pension efter ett helt yrkesliv i skolans värld. I samband med detta läste jag med förtjusning hur Ulf Lundell bloggade om allt som rörde sig i världen och runt hans hans hus på landet. På våren 2015 satt jag på en krog i Haag tillsammans med en vän och spekulerade och där blev det väl bestämt att jag skulle börja blogga och så blev det. Kommentarer om allt mellan himmel och jord, från himmelska musikupplevelser till krypen på marken. Det var väl egentligen inte för att man skulle få så många följare utan mera för att skärpa sin egen tanke och fortsätta vara lite av en folkskollärare för världen. Sommaren 2020 tyckte jag att det mesta var avhandlat, jag tröttnade helt enkelt. Men nu är det nytt år 2021 och lite energi har jag fått av vänner som efterlyst en fortsättning. So here it is…

コメント


bottom of page