top of page

Ett dåligt substitut


I måndags skulle jag ha fått min elbil. Så blev det förstås inte. Oklara leveransproblem och en småstrulig återförsäljare gör att jag fortfarande kör fossilt. Enda trörst blev att jag kör en nästan lika dan Peugeot (men bensindriven) gratis under väntetiden.

En hel del både utanpå och inuti är likt men vad är en anonym vit småbil med 76 hk mot en "farogul" med 135hk? Inte mycket.

Tänkt var också en premiärtur av det längre slaget till elbilsmässan i Köpenhamn. Mässan pågår men jag får följa den på webben. En dålig ersättning det med. Man vill ju gå runt och titta och känna inte bara som nu titta på en scen där diverse herrar (damerna är presentatörer) lägger ut texten - på danska...

Men i veckan ska e-208 i alla fall anlända till Sverige.

Vi får väl se.

Comments


bottom of page