top of page

Four Friends


Vi har paddlat tillsammans, mer eller mindre varje år i 28 år, vissa av oss längre än så! Från vänster till höger:

Staffan, Tomas, Tomas och Wolfgang.

Ser man på våra bilder från turer i Sverige, Norge, Danmark och Finland så får man en rätt bra bild av vad vi pysslat med. Bilder från packningen utspridd antingen innan avfärd eller vid lägret på en klippa eller gräsplätt nånstans nära vattnet. Sedan är det mycket matbilder, det blir numera kulinariska höjdare med inte sällan både förrätt och efterrätt. Aldrig frystorkat! Här är det två gas/spritkök och ett antal kastruller som puttrar!

Sedan är det bilder på när vi paddlar också.Dessa bilder är från stilla väder, blåser det så är vi koncentrerade på säker framfart fram till nästa lä bakom en ö.Nästa bildkategori kommer från när vi går en runda på en ö där vi landat. Spår av djur, konstiga insekter vi aldrig sett förut, försök att komma ihåg vad den där blomman heter, geologi och fina utsikter. Sedan blir det alltid bilder från kvällselden, medan solen gått ned häller vi upp ännu ett glas rött och fördjupar oss i vad som hänt sen vi sågs sist i arbete, privatliv och i världen.

Riktigt bra vänskap där vi kan fortsätta 2016, ett år rikare, några nya prylar att visa upp, men framför allt en glädje att ses igen!

Comments


bottom of page