top of page

Från grundenEtt vårprojekt är att bygga växthus. Mitt förra som rasade efter ett par snörika vintrar för några år sedan och var större och mera ihopsnickrat efter principen ”man tar vad man har”.

Det här ska bli snyggare, mindre och lite läckert har jag tänkt. Det blir inte ett växthus där huvuddelen av platsen upptas av korgmöbler, kristallkronor och annat junk. Här ska bli växthus med fasta odlingsbäddar. På bilden har jag grävt och byggt en form, stöttat upp med lite grus och staplat murblock. Näst på tur står gjutning av en liten grundmur.

Det är kul att man faktiskt kan en del efter ett liv i byggbranchens utkanter. Gruset heter egentligen kross 8-16, snart ska syllpappen dit, jag vet var hammarbandet ska sitta innan jag reser takstolarna, så det så.

Glad Påsk! (Byggmax öppet hela helgen).

Comments


bottom of page