top of page

Grumpy old man

(null)

Frukost är ju trevligt, speciellt om man kan toppa med några jordgubbar. Har du tänkt på hur ofta frukosten är lika dan, samma upplägg morgon efter morgon. Så har vi ju inte det vid andra måltider. Jag menar Korv Stroganoff varje dag vore ju rätt förfärligt.

Varför är det så?

P1 akompanjerar alltid mitt morgonmål, men idag retar jag upp mej på överskattad indisk författare som tvärsäkert uttalar sig om världens gång.

"The right wing has taken over everything", knappast – det finns en jäkla massa sunt motstånd, tänker jag och byter kanal.

Två hysterikor i P3 uttalar sig om att i Malmö är alla människor varma och underbara och i Stockholm märker man så fort man kliver av tåget hur alla är sura, stressade och självupptagna. omedelbart kanalbyte för att inte få ett direkt sammanbrott av idiotierna.

P4: där strömmar Torsons gamla låt "Det spelades bättre fotboll på Gunnar Nordahls tid" ut i etern. Låten är skön men när man sett Portugal och Spanien drabba samman i en fantastisk VM-match igår kväll så vet man man att det är heller inte sant, överhuvud taget.

Inget är ju sant nu för tiden bara en massa generaliseringar och förenklingar!

コメント


bottom of page