top of page

Jag en blockoman


Jag Tomas erkänner, jag är beroende. Jag är Blockoman. Jag är beroende av Blocket.Känner igen mig i Eva Röse i Blockets reklamfilm (se nedan.)


Att köpa begagnat hus och begagnad bil har vi ju gjort i alla tider. För att köpa begagnade böcker fick man gå till speciella affärer s.k. antikvariat. Sen var det ju Myrorna & Co där man onekligen kan göra ett och annat fynd. Men Blocket; inget slår känslan när man öppnar ett paket med nåt i ”nyskick” för en hyfsad peng. TV, Blu-ray filmer, skor, bok, laddare är några av mina senare köp.Och jag tycker inte jag behöver varken terapi eller avvänjning. Men egentligen så är  väl prylhysterin bestående bara att den tagit sig en lite miljövänligare sväng. Ny pryl begagnad eller inte ska ju fraktas runt t.ex. Och sen har vi det där med Tradera, auktion på nätet gör det ju ännu mera spännande. Andra är beroende av sommarauktion på vischan, för mig sitter jag gärna hemma med iPad och scannar av senaste utbudet. Idag har jag sålt en del av alla prylarna på bilden och det har klirrat till i Swish-appen. Kashing!

Comments


bottom of page