top of page

Jag och min iPadHärom dagen möttes jag av ovanstående meddelande från min padda. Nog för jag använder den mer än nån annan teknisk mojäng, tar reda på saker, läser tidningar, magasin, böcker, kollar väder, saldo, tvprogram och vilka flygplan som passerar högt däruppe, men ett nytt sommarminne!!

På Hitta.se kan man ta reda på saker om sig själv som man inte visste. Ok födelsedag, adress o telefon, men att den senaste bilen som köpts härute var en gammal Renault. Att vi tjänar mer än riksgenomsnittet i Klockrike, att sossarna är största part och att centern är 89% större här än i resten av landet – okänt för mig. 

Folk häromkring är intresserade av jakt, motorcyklar, meka med bilar, motorsport, sportfiska, snickra/måla och bygga, rida, utförsåkning, föreningsverksamhet och ishockey. Inte många rätt där för mig.

Och detta nya sommarminne vad kan det vara? Varmt var det i Los Angeles och härligt i kajaken i Finland, men vad hände mer…

Comments


bottom of page