top of page

KarmaUndrar varför dom döpte den här appen till Karma? Orsak och verkan i österländsk religion, kanske det ytterst handlar om vår överlevnad och planetens framtid. Om man tar i, bra känns det i alla fall.

Alltså, restauranger går med i Karma och lägger ut sin överblivna mat, bröd osv och erbjuder den för halva priset i stället för att slänga fullt ätbart käk.

På bilden örtstekt kyckling med bakad fänkål, tomatsås och pilaffris från Hagdahls kök, nyss hämtad vid Länsmuseet efter kl 14 för halva priset. 

De sa att de gått med i Karma för några dagar sedan och maten gick åt som smör. Ligger helt rätt i tiden. Du kollar på em vad som finns att hämta och var, beställer och betalar i appen och visar kvittot i kassan när du hämtar krubbet. Kanske perfekt om du äter lätt till lunch och vill ta med billig färdiglagat hem. Billig och framförallt  inte slängd. Idag fredag serverar Hagdahls pulled pork med rostad majskräm, syrad lök och örtbakad potatis. De får kanske några portioner över till dig? Mätt med gott samvete -win win.

Comments


bottom of page