top of page

Lära nytt!


Ett par gånger under hösten har jag gått på Senioruniversitets konstvisningar i Passagen, Linköping. Första gången tyckte jag alla var så gamla men nu i veckan hade jag anpassat mig lite bättre. och kunde lyssna på smarta kommentarer från människor i hög ålder och från deltagare med rullator. Kropparna är lite trötta, håret lite glest och grått men vi vill alla lära oss nytt, förstå mera och få inblick i ett nytt konstnärsskap. Konstpedagog Åsa Nyberg Botshinda (till höger) guidar oss här runt i Leonard Rickards bildvärld. Alldeles lagom mycket information på en neutral nivå som gör oss nyfikna och intresserade. Vi tyckte inte att Rickards tavlor var de bästa. Mari Slaattelids är bättre, en av dom hade jag gärna haft hemma! Finns på Passagen till 22 november!

Comments


bottom of page