top of page

Musik för en miljon?
Är musik värt en miljon? Absolut, för en riktig musikälskare som jag är den värd hur mycket som helst. Går inte att mäta i pengar.Musik ger upplevelser som inte går att få på annat sätt. Ända sedan tonåren har den varit ett huvudspår i mitt liv på olika sätt. Jag har skrivet eller hittat på musik när jag var riktigt ung, spelat lite av och till och naturligtvis lyssnat på hur mycket som helst. Numera prenumererar jag på två olika strömmande musiktjänster för att täcka in allt från rock via jazz till klassiskt. En fantastisk möjlighet.

För ett par helger sedan var jag och en kompis på HiFi-mässa i Trollhättan. Farbröder som gick runt och hummade och lyssnade på högklassiga anläggningar som jag mycket väl kunnat tänka mig hemma. På bilden ett par högtalare av modell Martin Logan Neolith. Nästan två meter höga, 175 kg/st och pris (håll i er nu) 950000 kr paret. Är dom värda en miljon? Absolut inte! Stora musikupplevelser hemma via stereon går att få för mycket mindre pengar. Skönt eller hur? 

Comments


bottom of page