top of page

Nästa steg


Sorry, det var länge sedan jag skrev nåt. Ska väl försöka hålla liv i bloggen ett tag till. Mest är det nog att jag tycker jag har skrivet om det mesta som rör sig i mitt liv. Idag sjöng koltrasten för mig när jag klev ut på gårdsplanen, sånt har jag ju skrivet om förut. Men lika härligt varje vår. Livet går sin gilla gång. Men en ganska omvälvande sak har i alla fall inträffat, nåt jag redan omtalat för de närmaste.

Jag tänker flytta, efter mer än 30 år så är det dags för nästa fas i livet. Klättra på tak och mer storstilade projekt känns mest avskräckande. Snart kommer gräsklippning att vara ett alltför stort åtagande.

Först kändes tanken ångestfylld men nu efter några månader så ser jag faktiskt fram mot den dagen. Som jag tänker kommer att ske nån gång nästa vår, 2024 alltså.

Lägenhet i stan (Linköping) utan en massa underhåll som pockar på. Under det kommande året får jag ägna åt småreparationer som inte blivit av. Nån spräckt glasruta, nån tapetbit som lossnat och som äntligen kommer på rätt plats osv. Utrensningarna har påbörjats. Blocket, återvinningen och goda vänners uthus och förråd nästa!

Ingen mäklare ännu kontaktad, men Hemnet och mäklarnas hemsidor över bostäder till salu - där händer det att jag kollar läget.

2 Comments


Guest
Mar 19, 2023

Välkommen till Linkan

Like

Guest
Mar 19, 2023

Koltrasten sjunger fint i stan

också!

Like
bottom of page