top of page

Nej jag vill inte ...


Ovanstående post damp ned i lådan häromdagen. En ren provokation kändes det som. Man vill ju inte ens ta i tanken i att man en dag kan behöva ta itu med frågan på allvar. Förhoppningsvis är det långt dit.

När jag blev pensionär, nu drygt 6 år sedan fick jag reklam med seniorinriktning. Hälsa, ekonomi, boende och annat aktuellt för en 65+ pensionär. Men detta: Vill du flytta till ett äldreboende? studsade jag till inför. Det är väl meningen eftersom det verkar vara reklam för bredband (som jag redan har) och trygghetslarm och liknande i denna otrygga värld.

Men nej, jag blir här i Hagaborg, Klockrike och pysslar. De senaste veckorna har varit återställning av gräsmatta efter grävning för elkabel till kommande elbil, gräsmattedress och frön , vattning och om några dagar kommer 2 ton gårdsgrus att ta hand om. Och så är det skördetid även här, på trädgårdsland, i växthus och fruktträd. Äppelmos och lingonsylt ligger i kyl och frys. Veden inkörd och torr i vedboden.

Jag klarar ännu en vinter hoppas jag, min plan är faktiskt att bo här för evigt.

2 Comments


Guest
Sep 21, 2021

Jadet tycker jag med !

Like

Guest
Sep 21, 2021

Bra! Håll dej till planen.

Like
bottom of page