top of page

Om bloggen After WorkIbland tittar jag på statistiken för min blogg. 10 besökare om dagen i snitt, 282 sidvisningar sista månaden är helt ok tycker jag, där brukar det ligga. Klart inget att jämföra med Blondin Bella eller Pewdiepie på You Tube och nu ser jag att man ska rösta om årets blogg i mitt bloggverktyg blogg.se . Den omröstningen är uppdelad på olika områden.

Årets fotoblogg – där verkar det vara småfåglar i trädgården som gäller, men det har ju jag med ibland. Årets matblogg – där är det cupcakes i parti och minut, varför inte med en tomteluva på, jag har ju recept på både köttbullar, åsikter om kaffe mm så det täcker jag in också.

Årets DIY (Do-it-yourself) och inredningsblogg täcker jag lätt in med olika snickeriprojekt in och utomhus. Årets familjeblogg skrivs av unga mammor som fotar sina supergulliga bäbisar, först stora magen sedan det lilla underverket mätt och nöjt. Där ligger jag i lä, helt klart. Liksom Årets stjärnskott, too late. Men årets buskap / inspiration hoppas jag också täcka in då och då. Fast jag tänker inte att bloggen ska vara en upprepning av politiskt korrekta åsikter från P1 och mediavärlden, även om man tycker det är för jävligt hur en del beter sig när man läser inlägg i i #metoo-rörelsens fotspår.

Funderar på en idé från Grotesco, Broccolipaj – en äldre man som filmar sig själv när han betalar räkningar på nätet. Vilken höjdare och hur många lajks måste inte det bli. Jag menar när Pewdiepie kan filma sig själv när han spelar dataspel och få tusentals följare så… jaså du tror inte det. Ok jag fortsätter väl med mina inlägg om ditt och datt och hoppas du hänger med ett tag till.

Comments


bottom of page