top of page

Paket på väg


Paketet är på väg till Patrik, som jag inte känner. Han efterlyste något jag hade via en av de många sidor med begagnade varor som jag älskar att regelbundet kolla igenom. Det är naturligtvis Blocket , E-bay och  Tradera där jag både säljer och köper ett och annat. Jag tycker det fungerar utmärkt, man får tag i grejer som man kanske inte riktigt hade råd med om de skulle vara nya. Kan vara allt från design möbler till lampor och solglasögon av kända märken, och inte minst Hifi-prylar. Folk är ärliga och vill att båda parter ska vara nöjda. Har aldrig blivit lurad.  Det är min erfarenhet.

Hifimagasinet erbjuds varje vecka 100-tals mer eller mindre dyra begagnade prylar, och på internationell nivå finns naturligtvis många andra. HiFiShark sammanställer internationella siter med liknande inriktning. Eller varför inte gå ett steg längre (för långt?) och anlita den utmärkata siten Used Cables, som erbjuder grymma högtalarkablar till halva priset. 

Paketet till Patrik då? Han ville ha tag i gamla nummer av tidskriften High Fidelity som lades ned för några år sedan. Och efter ett besök i ett mörkt hörn på uthusets vind kunde jag glädja honom med att de flesta nummer han ville ha låg där lite dammiga och glömda. 7 kg tidningar på väg!

På måndag börjar jag med Second Hand i lite större omfattning …

Comments


bottom of page