top of page

ResfeberHur smart var det att planera en resa just nu? Vädret och årstiden är ju fin, så fint det kan bli. Det är ju bra program på TV. Varför ska man resa överhuvudtaget? Mycket  ska förberedas, pengar ska växlas, grannar måste vidtalas om att vattna tomater, man ska parkera bilen nånstans – gärna billigt och så är det alltid nåt nytt som måste köpas in. Ny necessär eller kamera, hawaiiskjorta måste man väl ha?

Resfeber är väl det att man inte har kontroll, nåt man kämpar för att ha hela livet. 

Det är svårt med koncentrationen, man börjar provpacka några dagar innan och sen är det igång. Kommer allt med? Är alla laddare med? Vad har jag inte tänkt på, nåt måste det vär vara?

Men när man kommit så långt att man har sitt boardingcard i handen och planet lyfter – då kan man inte göra så mycket mera.Att planera resan, gå längs gator i Google Street View är ju underbart. Jag har redan kollat in den gröna soffan vid busshållplatsen, tanten som väntar på buss 76 som kan ta oss Downtown LA.

Och naturligtvis blir det fantastiskt, när man får en fråga om att resa till Los Angeles – Kalifornien  då finns bara ett svar. Är det dessutom parat med att bo gratis hos Anna och Tim (mitt ressällskap Annikas dotter och måg), ja då är det bara att kasta sig ut. Se nytt – träffa nya människor.

GPSn laddad med nya bilkartor, resväskan packad med nytvättat, guideboken nedstoppad.

Dom har väl internet och wifi? Jovisst- Anna jobbar ju hemifrån med nåt ekonomiskt. Så ”en och annan” rapport från LA blir det – jag lovar. 

Comments


bottom of page