top of page

Smällar man får ta första aprilFick ett mail på morgonen med ovanstående bild och nedanstående text…


Gratis olivolja till alla medlemmar!

På grund av en felleverans från Fontana​ bjuder vi alla klubbmedlemmar på olivolja. Ta med rena ”petflaskor” så får du tappa upp så mycket som du vill, först till kvarn gäller! Fontana har levererat 9 fat (100 liter/st) olivolja istället för 9 kartonger till våra butiker. Faten innehåller deras senaste olja vid namn ”uno elirpa”, oliverna lagras under snö i bergen och kallpressas när snön smälter bort.


Välkommen!

Jo jag tackar, och jag som så passande skulle till Borensberg för att lämna in paket, biblioteksbok och passa på att handla lite hos min favoritbutik, Östenssons.

Det blev naturligtvis stort garv när jag möttes av personalens glada skratt, ”uno elirpa”, och jag som redan hade tänkt ut att jag kunde skänka en flaska var till diverse vänner. Smällar man får ta den första april.

Minns inte några riktigt stora lurendrejerier man gått på, barnen i skolans skämt detta datum var inte så avancerade som detta precis. Men jag minns när jag blåste en hel klass genom att säga allvarligt när de stod på fint led i korridoren och väntade på att komma in på morgonen.

”Det har hänt nåt förfärligt förstår ni. Det har varit inbrott i natt och några har rotat runt i en massa bänkar i salen så ni får kolla att allt är ok i bänken när ni kommer in”. Skräckslagna små fjärdeklassare rusar in och öppnar bänklocket. Ridå och skratt.

 Sen får vi säkert nåt riktigt ” kul” från nedanstående figur, han levererar ju alltid nåt knasigt, fast på allvar. Första april eller inte.

Comentarios


bottom of page