top of page

Tack, jag mår bra

(null)

Bloggaren mår som bäst – vinprovning i Californien 2017

Mår du bra? Frågan har ställts apropå att det blivit allt glesare mellan inläggen. Nåt som mina trogna läsare nog märkt.

Jo då alldeles utmärkt, dvs. så bra det kan bli i coronatider. Man sköter sig och håller avstånd från främlingar på offentliga platser.

Det är nu fem år sedan snart som jag startade bloggen. Ulf Lundells bloggande var helt klart en inspiration och i början trodde jag nog att det skulle vara bilder med kommentarer, det har väl blivit tvärtom med tiden. Texter med illustration. Så småningom och under flera år publicerade jag två inlägg i veckan. Nu känner jag att jag gått varvet runt. Samman ämnen dyker lätt upp igen. Natur, trädgård en och annan aktuell reflektion. Om några veckor börjar räkningar för webhotell mm. dyka upp och jag förnyar nog inte allt. Med andra ord, jag slutar bloggen till sommaren. Principen att fram för allt vara luststyrd under pensionen, göra sånt jag tycker är kul har jag försökt följa. Bloggandet har varit kul, jättekul. Vill jag återuppta skrivandet i nåt sammanhang igen så kan det bli så men just nu känns det mer som en plikt än lust.

Och så förstås ett jättetack till alla er som läst och haft synpunkter. Några inlägg kan det bli innan sommaren är här annars hörs och ses vi i verkligheten – på andra sidan pandemin.

Comments


bottom of page