top of page

Trädgårdsinspiration?


Jag är på trädgårdsmässa Nordiska Trädgårdar i Älvsjö, det syns väl? Det var säkert minst 10 år sedan och nu tyckte jag det var dags att få lite trädgårdsinspiration igen. Å vilken kommers det har blivit! Här säljs inte bara frön och plantor, pion- och pelargonsällskapen har naturligtvis sina montrar, men allt annat, hallå?

På bilden går tjejerna loss i en klädrea, Jysk och Biltema (!) hade rejäla montrar, Svenska glassmästerskapen och bubbelspa. Inte min trädgårdsdröm i alla fall.

Jag lyckades köpa en bok och en pryl för sammanlagt en hundring, sen gav jag upp.

Mer inspiration får jag av ”Hur en trädgård blir till” av Torsten Wallin (boken jag köpte) eller Göran Greiders trädgårdsbok ”I trädgården hörs andra ekon” som ligger och väntar.

Eller varför inte Öppen trädgård den 16 juli, det kan vara en riktig ögonöppnare!

Comments


bottom of page