top of page

Vårens projekt


Ljuset återvänder i rask takt och ändå fortare försvann snön, jag saknar den inte. Då vaknar lusten att göra nått, inte bara kolla TV-serier. Fyra projekt ser jag framför mig fram till sommaren. Ja det första är väl inget projekt, vanlig trädbeskärning av gamla fruklträd hör väl till normalt underhåll, men det är ju så lätt att tänka: redan april – jag tar det nästa år!

Hög tid att tillverka några nya holkar för de små pippifåglarna, med rätt storlek på ingångshålet så ingen obehörig tar sig in. 

Kajaken behöver få ny kostym för att flyta i sommar, med det får jag nog hjälp hoppas jag.

Och så det lustfyllda planeringsjobbet att ta tag i växthusfrågan här i Hagaborg. När man ser sig om hos grannar och längs vägen så har alla växthus numera. Jag hade också tills två väldigt snörika vintrar i rad för ca 5 år sedan knäckte rutorna och det var bara att ge upp och riva skräpet. Nygamla rutor mm. står och väntar, inspiration från böcker och web, härligt läckert: www.alitex.co.uk

Commentaires


bottom of page